tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Citygame op maat - Peking Express

Omschrijving

In de geest van het gelijknamige TV-spel hebben we Peking Express omgedoopt in een verrassende en spannende citygame. Een race tegen de klok waarbij je als team de ander voor probeert te blijven. Uitvoerbaar in meer dan 150 steden zoals Groningen, Zwolle, Den Bosch, Maastricht of bijvoorbeeld Arnhem. Probeer op tijd de ene locatie na de andere locatie te bereiken. Aanwijzingen worden verkregen via GPS.

Deze citygame is leuk en leerzaam en brengt je naar de vreemdste plekken. Ideaal als bedrijfsuitje of elk ander groepsuitje. Ben je snel, win je met jouw team een gouden amulet. En elke minuut die jullie tegenstander verliest, krijgen jullie er als bonustijd bij. Het team dat over de finish komt met de meeste amuletten, wint de game.

Peking Express kan ook als citygame op maat, in het Frans, Duits of Engels. Willen jullie dat de vragen aangepast worden, meer op het bedrijf of het team toegespitst, passen wij dit voor jullie aan. Ook kunnen jullie zelf de locatie bepalen. Of spreek af waar jullie willen samenkomen voor een hapje of een drankje.

Details van het uitje

Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 15 personen
Vanaf 3 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01