tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Citygame Sex in the City in Nederland

Omschrijving

Heb je zin in een leuke meidenmiddag probeer dan Sex in the City. Een citygame die zich weliswaar niet in New York afspeelt, maar wel alle ingrediënten in zich heeft voor een liefdevol spelprogramma, waarbij jullie zelf op zoek gaan naar jullie eigen Mister Big.

Naast Amsterdam kan deze uitbundige citygame zich net zo goed afspelen in Utrecht of Den Haag of welke locatie jullie ook maar willen. Prikkelende en tot de verbeelding sprekende opdrachten zijn constant aan de orde. Bij elke opdracht die je goed uitvoert ontvang je een loveletter.

Waanzinnig leuk als vriendinnenuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen. Maar ook als vrouwelijk team- of bedrijfsuitje een regelrechte hit voor iedereen die Sex in the City een warm hart toedraagt.

Treed in de voetsporen van Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha. Met een glaasje prosecco om in de juiste stemming te komen en wat toepasselijke attributen van de spelbegeleider, lukt scoren altijd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01