starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Wordt de held van de stad! - Interactieve citygame Amsterdam

Wat ga je doen

Op zoek naar een echt innovatieve citygame als origineel bedrijfsuitje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door het gebruik van interactieve gps, 360 graden video’s, object herkenning en augmented reality (AR), combineert het spel de echte- en virtuele wereld. Klaar voor een spannende challenge midden in Amsterdam met je collega's?

Het spel wordt gespeeld op een iPad en in teams van 3-5 personen. Het doel is om problemen op te lossen in de stad. Denk aan een bom onschadelijk maken, een moord oplossen of een verloren liefdeskoppel herenigen. Zo worden jullie samen de helden van de stad, wat voor een echt teamgevoel zorgt. Een ideaal uitje voor een teambuilding, want om te winnen moet je goed kunnen samenwerken met je team. Het winnende team krijgt natuurlijk een mooie trofee mee als herinnering aan een onvergetelijke dag.

Dus wil jij een origineel teamuitje organiseren? Twijfel dan niet langer en neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Iedereen kan dit spel spelen, en er zijn extra opties mogelijk om er zo een hele teamdag van te maken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01