starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Wordt de held van de stad! - Avontuurlijke citygame Amsterdam

Wat ga je doen

Ontdek de mooiste locaties van Amsterdam door middel van 7 uitdagende opdrachten in een avontuurlijke citygame met de iPad! Wordt de held van de stad door een ramp af te wenden en een bom te ontmantelen, de dader van een moord te vinden of een liefdespaar met elkaar te herenigen. Met een interactieve gps, 360 graden video's en objectherkenning op de iPad wordt dit spel een mix tussen de echte en virtuele wereld. Amsterdam is jullie speelveld!

Je kunt het spel met één of verschillende teams spelen, in elk team zitten 2 tot 4 spelers. Je verdient punten door de uitdagingen op te lossen, en hoe meer punten hoe beter je positie in de ranking. Met meerdere teams kun je er ook voor kiezen tegen elkaar te strijden. Jullie beschikken de hele dag (09:00-21:30) over de iPad met de spellen erop, en kunnen dus helemaal zelf kiezen hoeveel uitdagingen jullie aangaan. Er is bijvoorbeeld een route van 2 uur, maar ook één van wel 5 uur. Tussendoor kun je dus neerstrijken op een terrasje of in een restaurant in de stad om even bij te komen en te kletsen. Zo organiseer je helemaal zelf het ideale vriendenuitje, familiedagje of vrijgezellenfeest (2-60 spelers).

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01