tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Walking dinner inclusief citygame naar keuze

Omschrijving

Een culinaire ontdekkingstocht, zoals het Walking Diner, is een echte aanrader voor grote groepen. Een smakelijk uitje gecombineerd met een spel maakt dit als citygame erg aantrekkelijk voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest.

De opzet van een Walking diner is dat je tussen de bedrijven van de citygame door jezelf lekker laat verwennen op lekker eten. Een heerlijk 3-gangendiner in combinatie met Wie is de Mol?, Levend Monopoly of Crazy 88, het kan allemaal geregeld worden. Met van te voren een ontvangst met een drankje, voorgerecht en speluitleg. Daarna gaan jullie met zijn allen op pad en spelen jullie het eerste gedeelte. Dan volgt het hoofdgerecht. Na het tweede bedrijf wordt afgesloten met een dessert.

Zijn jullie met meer dan 20 personen, kunnen jullie voor een Walking diner in elke stad terecht. Het oergezellige Amsterdam, het dynamische Rotterdam en in het centrum van Antwerpen. Met elk soort citygame kunnen we jullie verrassen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 49,95 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
Ongeveer 3 uur
Binnen en buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief diner
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01