tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2

Uitdagende Ipad GPS Citygame - In elke Nederlandse stad

Wat ga je doen?

Met deze gevarieerde GPS citygame ontdek je de stad tijdens een uitje met collega’s, familie of vrienden. De koffer met gadgets en de Ipad die ieder team meekrijgt, leiden jullie door het spel.

Hoe werkt deze citygame?

Jullie zien de leukste plekjes van de stad, maar ondertussen is het hard werken met de pittige puzzels waarvan je er 20-30 gaat oplossen. Jullie worden door de spelbegeleider ingedeeld in teams van 4-10 personen. Hij geeft ook de uitleg en is standby tijdens het spel.

Voor wie is deze GPS Citygame?

Deze spannende citygame is ideaal voor een dagje met de familie, een bruisend vrijgezellenfeest of een origineel bedrijfsuitje.

Waar kan de Citygame gespeeld worden?

Deze GPS citygame kan in iedere Nederlandse stad gespeeld worden. De route kan zelfs zo aangepast worden om op een eigen gekozen begin en/of eindpunt te starten en/of eindigen, zodat deze aansluit op lunch, borrel of diner.

Is er ook een winnaar?

Een echt spannend spel kent een winnaar dus deze GPS citygame ook. Het team met de meeste punten wint en bij minimaal 20 deelnemers is er ook een prijs te vergeven.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Vanaf 2 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01