tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

The Maze – Het leukste low budget uitje

Wat ga je doen?

De magie van onze topuitjes Mindf*ck en The Big Escape is nu ook te vinden in The Maze. De leukste en goedkoopste citygame van Nederland en omstreken! Perfect voor kleinere groepen en het ideale uitje om samen met een groep vrienden, studenten, vrijgezellen, familie of collega’s te spelen. Beleef deze uitdagende game in het centrum van een gezellige stad!

The Maze is een virtueel doolhof in het centrum van de stad. Bij het spel strijden teams van maximaal vijf personen tegen elkaar. De teams kunnen punten verzamelen door te ontsnappen uit The Maze en door bonusopdrachten uit te voeren. Het team met de hoogste score wint het spel. De opdrachten zijn pittig, leuk en afwisselend en vol met subtiele valkuilen. Via Google Maps wandel je naar de verschillende locaties met je eigen smartphone. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer. Tijdens het spel dat ca. 2,5 uur duurt, leer je de stad ook op geheel andere wijze kennen. Dit uitdagende spel is door het competitie-element een geweldig alternatief voor de reguliere (indoor) escape rooms.

De opdrachten:

  • The Maze: (ver)dwaal door de guurste steegjes van de stad
  • Photoshoot: zoek de locaties waar de vreemde foto's zijn gemaakt
  • The Bulletin Board: los de eigenaardige formule op
  • No Time 2 Lose: een cryptische puzzel waarbij alles draait om tijd
  • The Secret Code: ontdek de waarde van letters
  • The Magic Square: zoek het magische vierkant

Bonusopdrachten:

Naast het doen van de opdrachten kunnen de teams bonuspunten scoren. De bonusopdrachten lijken eenvoudig, maar zie ze eerst maar eens te vinden!

Gamemaster:

Eén van de deelnemers is de GameMaster. Deze persoon regelt de teamindeling, legt het spel uit en maakt aan het eind de winnaar van The Maze bekend. De GameMaster kan zelf ook meespelen. Er is dus geen begeleiding van ons op locatie, maar we zorgen wel voor duidelijke instructies, spelmaterialen voor een stad naar keuze en virtuele ondersteuning.

Tip: Deze activiteit wordt ook vaak geboekt als studentenuitje bij introductiedagen van hogeschool, universiteit of studieverenigingen. Ook beschikbaar in het Engels. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en kortingen voor grotere groepen te bespreken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 8,83 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2,5 tot 3 uur
Engels
Buiten
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding (DIY)
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01