starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

The Magic Portal in Amsterdam

Wat ga je doen

Magic Portal, een nieuw en spannende AR Citygame in Amsterdam Magic Portal is een videogame die tot leven is gekomen! Het spel combineert state of the art Augmented Reality technologie met een uitdagend spel bestaande uit trivia, raadsels, puzzels, mysteries en meer.

Aanwijzingen om de mysteries op te lossen zijn te vinden in zowel de echte als de geanimeerde wereld. Het spel combineert de beste elementen uit klassieke "zoek de schat" spellen, GPSGeocaching en live Escaperoom games (tijdsdruk) met augmented reality en creëert daarmee een uitdagende outdoor ervaring waarbij de stad het speelveld is. Door middel van GPS en een iPad worden de teams naar specifieke locaties in de stad geleid waar ze uitgedaagd worden door virtuele avatars en u moet lastige puzzels oplossen met behulp van rekwisieten uit het meegeleverde action pack. Goed samenwerken is een must om de quest tot een goed einde te brengen! De totale spelduur bedraagt bij een standaarduitvoering van het spel zonder uitbreidingen ongeveer 2 uur.

Geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familiefeestjes of andere groepen. Het spel en de route zijn bij groepen vanaf 40 personen volledig aan te passen aan de specifieke wensen van de klant. Momenteel is het spel te spelen in het Engels, Duits en Frans en Nederlands. Andere talen volgen snel! De ervaring is uit te breiden met live acteurs of andere activiteiten zoals Segways. Geschikt voor groepen van 8-100 personen. Voor een optimale spelervaring adviseren wij max. 5 personen per team.

Standaardprijzen:

  • Vanaf 2 t/m 4 spelers € 99,00
  • Vanaf 5 t/m 19 spelers € 24,95 per persoon
  • Vanaf 20 t/m 30 spelers € 22,95 per persoon
  • Vanaf 31 of meer spelers op aanvraag

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01