tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Omschrijving

Voor een origineel en interactief groepsuitje is The iPad citygame zeer gewild. Jullie worden in teams op pad gestuurd om met je ingebouwde map een bepaalde route te volgen. Heel spannend allemaal. Elke stad kent zijn eigen traject. Scheveningen met zijn duinen, Hoek van Holland met zijn haven of Delft met zijn schitterende binnenstad.

Vanaf 10 personen kunnen jullie als teamuitje, vrienden- of vriendinnenuitje of als bedrijfsuitje de strijd met elkaar aanbinden met onze unieke App. Een spannende citygame omdat je zelf je checkpoint moet uitkiezen voor een bepaalde opdracht. Daarnaast kunnen jullie de vorderingen van jullie tegenstanders in de gaten houden en bijhouden hoe de tussenstand is.

Naast chatten kun je elkaar ook saboteren. Met onderweg virtuele Robots die punten kosten en virtuele Angels die juist punten opleveren. The iPad citygame is een machtig, mooie uitdaging die in onderling overleg in elke stad van Nederland gespeeld kan worden. Leuk voor als je weer eens wat anders wil.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- tot € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
2 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01