tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

The city appgame in een stad naar keuze

Omschrijving

Speel door heel Nederland een superleuk interactief stadsspel naar keuze met de citygame app. Voor een geslaagd bedrijfsuitje, vriendendagje, vrijgezellenfeest of familie-uitje is een van deze actieve, uitdagende en gezellige citygames een perfecte keuze.

Crazy 88 appgame

Jullie gaan de stad onveilig maken met een greep uit de 88 meest gekke, hilarische en gewaagde opdrachten. Wie durft het aan en welk team haalt de meeste punten? De interactieve app staat op jullie telefoons, waarmee jullie natuurlijk ook alles vastleggen als bewijs!

Escape the city appgame

Tijdens dit interactieve stadsspel gaan jullie in teams de stad in om onderweg met puzzels en opdrachten de codes te kraken om de uitgang uit de stad te vinden. Lukt het om op tijd te ontsnappen uit het centrum van de stad waar jullie zijn?

De strijd eindigt in een gezellig café met een lekker drankje. Daar wordt het winnende team bekend gemaakt. Inclusief spelleider, drankje, prijs en speciale interactieve game. Ook is een maatwerk appgame mogelijk. Leuk met vrienden, familie of collega’s of als teambuildingsactiviteit.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 21,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
2,5 uur
Engels
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01