tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Speurtocht citygames

Speurtocht citygame

Een citygame die onder volwassenen nooit gaat vervelen is de ouderwetse speurtocht/puzzeltocht. Groepen die hier aan deelnemen moeten via een kaart een bepaalde route afleggen in het centrum van een stad. Je krijgt onderweg met zijn allen aanwijzingen, opdrachten of je moet als team bepaalde problemen oplossen.

De historische binnensteden van Utrecht, Amsterdam of Groningen lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor dergelijke citygames. Vaak leer je een bepaalde stad op een hele andere manier kennen en val je van de ene in de andere verbazing.

Leuk voor een familiedag, maar ook prima te doen als bedrijfsuitje of als teamuitje voor de nodige teambuilding.

Een speur- en puzzeltocht varieert van stad tot stad met vaak een bepaald thema, waardoor het zelden gaat vervelen. Ook kan er een leuk prijsje aan verbonden worden voor de winnaars.

Kijk rond welke speurtocht/puzzeltocht jou het meeste aanspreekt. Zit jouw stad er niet tussen kan een tocht op maat georganiseerd worden.

Filter 17 uitjes
Weergave:

Er zijn 17 uitjes gevonden

Tonen
€ 32,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Eibergen
Korte omschrijving

Welke van uw groep is het machtigste team? Een leuk en gezellig teamspel voor elke leeftijd waar ook een wedstrijd element in zit. City spel: Met dit City puzzelspel gaat u als groep, inclusief een plattegrond, naar de aangegeven straatnamen.

Tonen
Vanaf € 22,75 per persoon
Vanaf 1 persoon
Den Bosch, Nijmegen
Korte omschrijving

Met de step kom je overal en ben je bovendien lekker snel. En dat kun je wel gebruiken tijdens deze uitdagende speurtocht die je al steppend doet met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s.

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Ieper, Kortrijk, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Maastricht, Mechelen, Mechelen, Middelburg, Nijmegen, Oostende, Rotterdam, Utrecht, Vlissingen, Zwolle
Korte omschrijving

Deze CityGame gaat jouw gezelschap een topdag bezorgen. Kies de stad waar jij graag een mooi interactief spel speelt met jouw vrienden, familie of collega’s en de rest gaat vanzelf. Nou ja van zelf, je moet strijden met je team om je route te vinden.

Tonen
€ 25,- tot € 34,- per persoon
Vanaf 10 personen
Amersfoort
Korte omschrijving

De interactieve wandel quiz heeft veel weg van een pubquiz, maar dan voor buiten. In verschillende teams gaan de deelnemers onderling de strijd aan om de meeste punten te verdienen. In de omgeving zijn meerdere interactieve locaties te vinden waar er een opdracht moet worden voltooid. De opdrachten verschillen van algemene kennis vragen tot bijvoorbeeld het openen van een interactieve kluis.

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Ga Undercover, beroof de nationale munt of word een echte spion in een spannende GPS Escape The City Game. Kies zelf in welke stad je graag wilt spelen en beleef een spannende middag vol opdrachten en raadsels.

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De EscapeGame is gebaseerd op de Escaperooms, maar is toch totaal anders. Deze EscapeGame kan namelijk gespeeld worden op een door jouw gekozen locatie en ook met kleinere of hele grote groepen. Dus met het hele bedrijf, je vrijgezellenfeest of de complete familie.

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Met X-treme city tikkertje ontdek je de stad eens op een hele andere manier. Blijf in beweging, wees creatief en behendig. Los de opdrachten op maar blijf uit handen van het tikkersteam. Zin in actie, snelheid en sensatie? Dan is X-treme city tikkertje een hele goede optie voor een city game met jouw collega’s of vrienden.

Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Provincie Drenthe, Provincie Friesland, Provincie Groningen, Provincie Overijssel
Korte omschrijving

Wie kan het beste drugs smokkelen? Stap in de wereld van de drugssmokkel en blijf uit handen van de geheime dienst. In deze citygame gaan jullie proberen om smokkelroutes te ontcijferen en vervolgens zoveel mogelijk drugs over je smokkelroutes proberen te krijgen. Maar let op: andere teams kunnen je bestelen.

Tonen
€ 20,- tot € 27,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Almere
Korte omschrijving

Almere-Centrum is dé speelplek voor het doldwaze spel Crazy Vlog! Een fantastisch uitje waarbij jullie opdrachten krijgen via WhatsApp. Nadat jullie gezellig even wat indrinken, strijden jullie als teams tegen elkaar. Jullie gaan met je team op pad door het centrum van Almere. Met je eigen mobiel op zak gaan jullie verschillende opdrachten uitvoeren die jullie vastleggen middels een vlog of een foto. Deze vlogs of foto's sturen jullie naar de Vlog-Boss die jullie hiervoor punten geeft. Welk team wint de Vlog-bokaal?

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Al een uitje gepland naar een bepaalde stad en nog op zoek naar een leuke activiteit? Onze GPS City Games kunnen in elke stad naar keuze worden gespeeld! Kies uit één van de thema’s en ga met je gezelschap aan de slag om jullie opdracht te vervullen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01