tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

Speel de "Secret Escape Game" in een stad naar keuze

Omschrijving

Kom met je groep vrienden, collega’s of familie naar de stad van jullie keuze om deze thrill seeking city escape game te spelen waarbij jullie binnen de tijd uit de stad moeten zien te ontsnappen. Jullie bewakers doen er echter alles aan om dat te voorkomen.

Ga van punt naar punt door de stad om vragen te beantwoorden, puzzels op te lossen en materialen te verzamelen, die jullie de codes, sleutels en geheimen onthullen waarmee jullie kunnen ontsnappen. Door goed samen te werken, slim te spelen en de tijd in de gaten te houden, zouden jullie wel eens ver kunnen komen. Lukt het jullie team? Tijdens een afsluitend drankje volgt de ontknoping.

Leuk als teambuilding of tijdens een vrijgezellenfeest, maar ook heel geschikt als onderdeel van een dagje stad met de familie of vriendinnen of vrienden. Deze city game speel je in een van de vele mogelijke steden in Nederland of België.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 12 personen
Ongeveer 3 uur
Buiten
Mogelijk in 250 steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01