tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Maffia citygame

Maffia citygame

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Twee teams die tegen elkaar strijden maakt The Target als citygame mateloos populair. Een team bestaat uit een goed georganiseerde maffiabende, terwijl het andere team via een undercovermissie van de politie juist probeert te infiltreren.

Tonen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Provincie Drenthe, Provincie Friesland, Provincie Groningen, Provincie Overijssel
Korte omschrijving

Er is zaken gedaan met Al Capone. Alleen is hij opgelicht: zijn drugs en geld zijn gestolen. Dit is gedaan door jullie vriend en criminele leider. Hij heeft samengewerkt met een Mol binnen de organisatie van Al Capone. Jullie 'Consigliere' heeft jullie opgeroepen om de drugs terug te halen en zo de criminele leider vrij te krijgen.

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een citygame waarbij moderne technologie ingezet wordt is The Target. De misdaad loont en slaat om zich heen. Als echte crimefighters proberen jullie deze criminelen een halt toe te roepen. Door slim samen te werken en met het nodige inzicht ontstaat een spannend kat-en-muisspel, waarbij jullie proberen te infiltreren in de georganiseerde misdaad.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
12 tot 500 personen
Amsterdam, Rotterdam
Korte omschrijving

Er is een ware maffia oorlog uitgebroken en jullie zitten er middenin. Ga op jacht naar de macht en eis de macht van de gemene maffiabaas voor jullie familie terug. Misdadig leuke citygame voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01