tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather info

La Casa de Papel in Utrecht - Een citygame vol Augment Reality

Wat ga je doen?

Echte Casa de Papel fans opgelet: deze citygame is helemaal voor jullie gemaakt! In teams gaan jullie de strijd aan in de prachtige binnenstad van Utrecht met als ultiem einddoel het kraken van de bankkluis voor heel veel geld. Jullie zijn helemaal van deze tijd en gebruiken vernuftige techniek en Augmented Reality om alle uitdagingen aan te kunnen.

Twee uur lang uur lang zijn jullie de gemaskerde overvallers. Overal in het centrum van Utrecht heeft El Profesor escape room achtige raadsels en puzzels, van foto-opdrachten tot hersenkrakers, achtergelaten. Gebruik de gadgets uit jullie tas om ook toegang te krijgen tot de Augmented Reality om virtuele objecten in de stad te tonen! Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een virtuele kluis openen en een virtuele decodeermachine gebruiken.

Groepsgrootte speelt geen rol. De actie en gezelligheid kennen geen grenzen. Kijk ook wat Utrecht je nog meer te bieden heeft voor een dag vol activiteiten met collega’s, vrienden of familie.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
6 tot 200 personen
Ongeveer 2 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01