starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'

Wat ga je doen

Een bedrijfsuitje bij uitstek is ‘Help de directeur is ontvoerd’. Een weergaloze actiethriller verpakt als citygame waar jullie als collega’s onder elkaar je handen aan vol hebt.

Jullie worden geconfronteerd door een videoboodschap. Daaruit blijkt dat jullie directeur is ontvoerd. Aan jullie de taak om deze criminele bende te slim af te zijn en de directeur uit zijn of haar benarde positie te bevrijden.

Teams als de Baantjers, Russen en Moordvrouwen vormen een detectiveteam. Met inzet van de modernste middelen, zoals Smartphone, YouTube en QR-codes werken jullie naar een goede afloop. Filmpjes, foto’s, scans en het nodige speurwerk leiden jullie door de stad. Niet alleen in grote steden als Rotterdam, Utrecht of Groningen, maar overal vanaf 10 personen.

Creatief, samenwerken, lef en stressbestendig zijn enkele sleutelwoorden voor deze intrigerende citygame. Hierbij worden iedereen flink op de proef gesteld. ‘Help de directeur is ontvoerd’ is bedoeld voor echte speurneuzen en is zeer geschikt voor teambuilding.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01