tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2

Citygame 'Help de directeur is ontvoerd'

Omschrijving

Een bedrijfsuitje bij uitstek is ‘Help de directeur is ontvoerd’. Een weergaloze actiethriller verpakt als citygame waar jullie als collega’s onder elkaar je handen aan vol hebt.

Jullie worden geconfronteerd door een videoboodschap. Daaruit blijkt dat jullie directeur is ontvoerd. Aan jullie de taak om deze criminele bende te slim af te zijn en de directeur uit zijn of haar benarde positie te bevrijden.

Teams als de Baantjers, Russen en Moordvrouwen vormen een detectiveteam. Met inzet van de modernste middelen, zoals Smartphone, YouTube en QR-codes werken jullie naar een goede afloop. Filmpjes, foto’s, scans en het nodige speurwerk leiden jullie door de stad. Niet alleen in grote steden als Rotterdam, Utrecht of Groningen, maar overal vanaf 10 personen.

Creatief, samenwerken, lef en stressbestendig zijn enkele sleutelwoorden voor deze intrigerende citygame. Hierbij worden iedereen flink op de proef gesteld. ‘Help de directeur is ontvoerd’ is bedoeld voor echte speurneuzen en is zeer geschikt voor teambuilding.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 21,20 per persoon (incl. BTW)
10 tot 80 personen
2 tot 4 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01