tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Hak de hacker in de pan in Rotterdam of Amsterdam

Omschrijving

Een handige hacker heeft jullie bedrijf in zijn greep. Dat wordt losgeld betalen anders leggen deze cybercriminelen jullie hele bedrijf plat. Werk samen met je collega’s, vrienden of familie om zoveel mogelijk opdrachten goed te doen en bitcoins te verdienen.

Na een briefing gaan jullie met behulp van een tablet met foto- en videomateriaal door de stad om opdrachten uit te voeren, raadsels te kraken en losgeld te verzamelen. Gelukkig is er ook een meesterhacker die jullie helpt met slimme tips. Creativiteit, intuïtie en durf zijn wel gewenst.

Gekmakend spannende citygame voor een actief vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familie- of vriendendagje. Speel hem in Rotterdam of Amsterdam inclusief professionele begeleiding. Daarna iets ontspannens, creatiefs of culinairs doen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor leuke arrangementen met andere activiteiten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,95 per persoon (incl. BTW)
8 tot 500 personen
2,5 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01