tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Geheim agenten opgelet: tijdens de spy city game is niemand veilig

Wat ga je doen?

Altijd al een geheim agent willen zijn? Dan is dit je kans! Dit is een spel vol met raadsels, achtervolgingen, behendigheid en team challenges. Benut elkaars sterke kanten!

Wordt jullie team de statige MI6, de brutale CIA of opereren jullie misschien liever als Nederlands trots de AIVD? Welke dienst krijgt het eerst de codes gekraakt die leiden naar de cruciale waardevolle informatie die ligt opgeslagen in de kluis? Houdt je tegenstanders in de gaten, maar vergeet niet ondertussen de puzzels op te lossen, de subtiele aanwijzingen te ontdekken en te genieten van de stad waarin jullie de spionnenstrijd met elkaar aangaan.

In de stad naar jullie keuze worden de teams gevormd en krijgen jullie een uitgebreide speluitleg. Samen met je teamgenoten en een koffer vol gadgets gaan jullie op pad om de missie te voltooien. Ieder een eigen route door het centrum van de stad. Ieder team heeft precies evenveel tijd om het spel te spelen. Op de afgesproken tijd verzamelen we weer op de startlocatie voor de zenuwslopende prijsuitreiking…Of zit er toch nog een onverwachte twist in het spel?

Programmavoorstel

14:30 - 14:45 Ontvangst met een welkomstdrankje
14:45 - 15:00 Speluitleg en verdeling van de teams
15:00 - 16:45 Het spel: Spy City Game
16:45 - 17:15 Gezamenlijke laatste opdracht
17:15 - 17:30 Kraak de kluis! en afsluiting

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over! De aangegeven prijs is gebaseerd op 20 deelnemers. Bij een andere groepsgrootte veranderen de kosten per persoon.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 28,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
3 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01