tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2

Geheim agenten opgelet: tijdens de Spy citygame is niemand veilig

Wat ga je doen?

Altijd al een geheim agent willen zijn? Dan is dit je kans! Dit is een spel vol met raadsels, achtervolgingen, behendigheid en team challenges. Benut elkaars sterke kanten!

De teams strijden tegen elkaar in de selectieprocedure om toegelaten te worden tot de geheime dienst. Er is slechts plaats voor één team, maar jullie hebben elkaar nodig om alle informatie te bemachtigen die nodig is om de geheime code te kraken. Houd uw tegenstanders in de gaten, maar vergeet niet ondertussen de puzzels op te lossen, de subtiele aanwijzingen te ontdekken en te genieten van de stad waar jullie de spionnenstrijd met elkaar aan gaan.

Jullie worden in het centrum van de stad ontvangen. De teams worden gevormd en jullie krijgen een uitgebreide speluitleg. Samen met je teamgenoten en een koffer vol gadgets gaan jullie op pad om de missie te voltooien. Ieder een eigen route door het centrum van de stad. Ieder team heeft precies evenveel tijd om het spel te spelen. Op de afgesproken tijd verzamelen we weer op de startlocatie voor de zenuwslopende prijsuitreiking… Of zit er toch nog een onverwachte twist in het spel?

Programmavoorstel:

14:30 - 14:45 Ontvangst in een stad naar keuze
14:45 - 15:00 Speluitleg en verdeling van de teams
15:00 - 16:45 Het spel: Spy citygame
16:45 - 17:15 Gezamenlijke laatste opdracht
17:15 - 17:30 Kraak de kluis! en afsluiting

Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over! De aangegeven prijs is gebaseerd op 20 deelnemers. Bij een andere groepsgrootte veranderen de kosten per persoon.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
3 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01