tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2

Gangsterjacht - Mogelijk in verschillende steden

Omschrijving

De gangster is ontkomen, maar waar is hij naartoe? Zin in een actief stadsuitje, waarbij je al puzzelend achter zijn verblijfplaats probeert te komen? Zo leer je de stad op een avontuurlijke manier kennen, en hebben jij en je teamgenoten ondertussen super veel lol!

Leuk met je vrienden, tijdens familie-uitjes of samen met collega's! Hoe gaat het in z'n werk? Je ontvangt een aantal dagen voor aanvang een e-mail met hierin alle spelinformatie. Denk aan een plattegrond, een woordzoeker en een lijst met foto's. Aan de hand hiervan start je in het centrum van de stad, door je telefonisch aan te melden bij de instructeur die jullie tijdens het spelen live via WhatsApp begeleidt.

Op elke gevonden plek maak je een selfie met je teamleden, en als deze is goedgekeurd ontvang je een opdracht, waarmee je een aanwijzing kunt verdienen. De aanwijzingen streep je weg op de woordzoeker, waarmee je de uiteindelijke verblijfplaats te weten kunt komen. Lukt het jullie binnen 3 uur de gangster op te sporen?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01