starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Ga undercover met deze citygame - Doe-het-zelf citygame

Wat ga je doen

Een citygame hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een goed verhaal, duidelijke instructies en een hightec interactieve app kan jouw gezelschap vrienden, collega’s of familie zo aan de slag met deze uitdagende en intrigerende Undercover citygame.

Ontdek de onderwereld in deze citygame

Het grootste drugslab van het land bevindt zich in de stad waar jullie zijn neergestreken en jullie moeten als kersverse politieagenten infiltreren in de onderwereld om met list, bedrog en heel goed opletten de criminelen te slim af te zijn en het laboratorium op te rollen. Gelukkig deinzen jullie niet terug voor een beetje geweld en criminaliteit.

Doe-het-zelf-citygame

Deze citygame speel je door middel van een interactieve app op je eigen smartphone. Extra leuk: hij is low budget en te spelen in een stad naar keuze. Dus als je nog op zoek was naar een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje, vriendentrip of familiedag dan heb je hem nu gevonden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01