starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Ga undercover met deze citygame - Doe-het-zelf citygame

Wat ga je doen

Deze citygame kun je helemaal zelf organiseren! Wij zorgen voor een goed verhaal, duidelijke instructies en een hightech interactieve app. Zo kun je waar en wanneer je maar wilt met je vrienden, collega’s of familie aan de slag met deze uitdagende en intrigerende Undercover citygame.

Ontdek de onderwereld in deze citygame

Het grootste drugslab van het land bevindt zich in de stad waar jullie zijn neergestreken. Jullie zijn kersverse politieagenten, die gaan infiltreren in de onderwereld. Met list, bedrog en heel goed opletten gaan jullie proberen om de criminelen te slim af te zijn en het laboratorium op te rollen. Gelukkig deinzen jullie niet terug voor een beetje geweld en criminaliteit!

Doe-het-zelf-citygame

Deze citygame speel je door middel van een interactieve app op je eigen smartphone. Extra leuk: hij is low budget en te spelen in een stad naar keuze. Dus als je nog op zoek was naar een leuke activiteit voor je bedrijfsuitje, vriendentrip of familiedag, dan heb je hem nu gevonden. De citygame is makkelijk in te passen in elk programma.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01