starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Crazy 13 in Amsterdam

Wat ga je doen

Ontdek de rosse buurt van Amsterdam terwijl je bizarre opdrachten uitvoert! Heb je wel eens een dakloze gefouilleerd? Wie van je team speelt er binnen 2 uur accordeon en wie maakt de spannendste raamfoto?

Bij het eerste homocafe speur je naar zoenende mannen en bij de kerk stap je in een scène van de tv serie Baantjer. Tegen de muur ligt een dakloze waarvan je de ID moet zien te achterhalen, wie durft! Bij de beroemde bananenbar moet je aan de slag met een reuzenbanaan en wie maakt er even verderop een spannendste raamfoto? In de Bloedstraat speel je een liquidatie na en probeer in Chinatown maar eens een geheimschrift te ontcijferen! Het winnende team van deze Crazy speurtocht krijgt een prijs, het slechtste straf...

Deze citygame is inclusief:

  • Hilarische video als warming up (drankje verplicht)
  • Speluitleg
  • Humor
  • Dakloze als lijk
  • Prijs winnende en straf slechtste team

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01