Zoek een citygame

Soms wil je gewoon even met mannen onder elkaar zijn. Lekker zonder vrouwen en met de mogelijkheid alle heersende clichés over mannen te bevestigen. En dan een keer niet in de plaatselijke kroeg, maar in de vorm van een gezellig dagje uit. Een citygame is daar zeer geschikt voor en gelukkig vind je bij ons een ruime keuze.

Een citygame is een spannend spel in stad. Aan de hand van aanwijzingen is het je doel in kleine groepen een schat te vinden of een locatie te bereiken. De slimste, origineelste of juist gekste wint!

Denk bijvoorbeeld eens aan de citygame The Hangover. In dit spel ga je net als de hoofdpersonen uit de gelijknamige film proberen op tijd bij het gemeentehuis te zijn. Onderweg word je echter gedwarsboomd door allerlei karakters, zoals de stripper van gisteravond of je vervelende schoonmoeder. Gaat het lukken ongehavend voor het altaar te verschijnen? Met onze citygames voor mannen heb je gegarandeerd een gezellige middag. Met biertje achteraf!

De meeste citygames zijn te boeken in meer dan 150 steden in Nederland en België. Er is altijd wel een leuke stad in de beurt.

Bekijk dus snel ons ruime aanbod en roep je vrienden samen: het is tijd voor een mannen uitje!

Vanaf € 31,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 60 plaatsen in Nederland
Het stadsspel bij uitstek is Escape in the City. Gebonden aan elkaar worden de groepjes gedwongen tot goede samenwerking om zo de raadsels op te lossen. In groepjes de stad door op zoek naar aanwijzingen om los te komen van je buurman en buurvrouw. In de mysterieuze koffer zitten de benodigde aanwijzingen.
The Hangover Tablet Citygame impressie

The Hangover is een citygame die leuk is als (deel van) een vrijgezellenfeest, maar ook als bedrijfsuitje of gewoon met vrienden. In dit spel belandt je net als in de film in een totaal gestoorde situatie, terwijl de bruiloft eraan zit te komen. In teams ga je in een stad naar keuze aan de slag om het huwelijk te redden.

Vanaf € 29,65 per persoon
Mogelijk in meer dan 50 plaatsen in Nederland en België
Vanaf € 28,50 per persoon
15 tot 200 personen
Mogelijk in elke stad in Nederland
Met X-treme city tikkertje ontdek je de stad eens op een hele andere manier. Blijf in beweging, wees creatief en behendig. Los de opdrachten op maar blijf uit handen van het tikkersteam. Zin in actie, snelheid en sensatie? Dan is X-treme city tikkertje een hele goede optie voor een city game met jouw collega’s of vrienden.
Spanning en sensatie in de stad met de CityGame impressie

Deze CityGame gaat jouw gezelschap een topdag bezorgen. Kies de stad waar jij graag een mooi interactief spel speelt met jouw vrienden, familie of collega’s en de rest gaat vanzelf. Nou ja van zelf, je moet strijden met je team om je route te vinden.

Op aanvraag
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Zin in een gewaagde en verrassende citygame kun je met ‘The Hangover’ aardig uit de voeten. Precies zoals de vier acteurs uit deze bijzondere speelfilm, doen jullie dit scenario nog eens dunnetjes over.
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in meer dan 150 steden in Nederland en België
Een citygame die volkomen in het straatje past van een vrijgezellenfeest voor mannen is The Hangover. Gebaseerd op de gelijknamige bioscoopkraker ga je in een team van vier à zes man op pad door een willekeurige stad met een opdrachtboekje en enkele attributen.
EscapeGame in the city impressie

De EscapeGame is gebaseerd op de Escaperooms, maar is toch totaal anders. Deze EscapeGame kan namelijk gespeeld worden op een door jouw gekozen locatie en ook met kleinere of hele grote groepen. Dus met het hele bedrijf, je vrijgezellenfeest of de complete familie.

Op aanvraag

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest