starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Citygames voor mannen

Soms wil je gewoon even met mannen onder elkaar zijn. Lekker zonder vrouwen en met de mogelijkheid alle heersende clichés over mannen te bevestigen. En dan een keer niet in de plaatselijke kroeg, maar in de vorm van een gezellig dagje uit. Een citygame is daar zeer geschikt voor en gelukkig vind je bij ons een ruime keuze.

Een citygame is een spannend spel in stad. Aan de hand van aanwijzingen is het je doel in kleine groepen een schat te vinden of een locatie te bereiken. De slimste, origineelste of juist gekste wint!

Denk bijvoorbeeld eens aan de citygame The Hangover. In dit spel ga je net als de hoofdpersonen uit de gelijknamige film proberen op tijd bij het gemeentehuis te zijn. Onderweg word je echter gedwarsboomd door allerlei karakters, zoals de stripper van gisteravond of je vervelende schoonmoeder. Gaat het lukken ongehavend voor het altaar te verschijnen? Met onze citygames voor mannen heb je gegarandeerd een gezellige middag. Met biertje achteraf!

De meeste citygames zijn te boeken in meer dan 150 steden in Nederland en België. Er is altijd wel een leuke stad in de beurt.

Bekijk dus snel ons ruime aanbod en roep je vrienden samen: het is tijd voor een mannen uitje!

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Citygame the Hangover

Een citygame die volkomen in het straatje past van een vrijgezellenfeest voor mannen is The Hangover. Gebaseerd op de gelijknamige bioscoopkraker ga je in een team van vier à zes man op pad door een willekeurige stad met een opdrachtboekje en enkele attributen.

Prijs
Vanaf € 29,50 per persoon
Aantal
Vanaf 12 personen
Locaties
Mogelijk in meer dan 200 plaatsen in Nederland en België.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001citygames

Citygame op maat - the Hangover

Zin in een gewaagde en verrassende citygame kun je met ‘The Hangover’ aardig uit de voeten. Precies zoals de vier acteurs uit deze bijzondere speelfilm, doen jullie dit scenario nog eens dunnetjes over.

Prijs
Op aanvraag
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

The Hangover Tablet Citygame

The Hangover is een citygame die leuk is als (deel van) een vrijgezellenfeest, maar ook als bedrijfsuitje of gewoon met vrienden. In dit spel belandt je net als in de film in een totaal gestoorde situatie, terwijl de bruiloft eraan zit te komen. In teams ga je in een stad naar keuze aan de slag om het huwelijk te redden.

Prijs
€ 29,65 tot € 32,00 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Mogelijk in meer dan 50 steden in Nederland en België.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags 1001citygames

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01