tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Citygames voor mannen

Citygames voor mannen

Soms wil je gewoon even met mannen onder elkaar zijn. Lekker zonder vrouwen en met de mogelijkheid alle heersende clichés over mannen te bevestigen. En dan een keer niet in de plaatselijke kroeg, maar in de vorm van een gezellig dagje uit. Een citygame is daar zeer geschikt voor en gelukkig vind je bij ons een ruime keuze.

Een citygame is een spannend spel in stad. Aan de hand van aanwijzingen is het je doel in kleine groepen een schat te vinden of een locatie te bereiken. De slimste, origineelste of juist gekste wint!

Denk bijvoorbeeld eens aan de citygame The Hangover. In dit spel ga je net als de hoofdpersonen uit de gelijknamige film proberen op tijd bij het gemeentehuis te zijn. Onderweg word je echter gedwarsboomd door allerlei karakters, zoals de stripper van gisteravond of je vervelende schoonmoeder. Gaat het lukken ongehavend voor het altaar te verschijnen? Met onze citygames voor mannen heb je gegarandeerd een gezellige middag. Met biertje achteraf!

De meeste citygames zijn te boeken in meer dan 150 steden in Nederland en België. Er is altijd wel een leuke stad in de beurt.

Bekijk dus snel ons ruime aanbod en roep je vrienden samen: het is tijd voor een mannen uitje!

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Van een citygame als Crazy 88 doe je het bijna in je broek van het lachen. Een hilarisch spel dat overal in Nederland gespeeld kan worden. Gebaseerd op het gelijknamige TV-programma van BNN. Als team ga je de meest waanzinnige opdrachten uitvoeren en op camera vastleggen.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een citygame die volkomen in het straatje past van een vrijgezellenfeest voor mannen is The Hangover. Gebaseerd op de gelijknamige bioscoopkraker ga je in een team van vier à zes man op pad door een willekeurige stad met een opdrachtboekje en enkele attributen.

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Zin in een gewaagde en verrassende citygame kun je met ‘The Hangover’ aardig uit de voeten. Precies zoals de vier acteurs uit deze bijzondere speelfilm, doen jullie dit scenario nog eens dunnetjes over.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Lach je je helemaal gek of ga je bibberen van angst? Tijdens dit hilarische spel met een pijnlijk randje draait het om winnen of verliezen. Win je een ronde dan mag je en ander team straffen. Buikpijn van het lachen of buikpijn van angst?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01