tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Citygame "Wie ontdekt de Verrader?"

Omschrijving

Afgeleid van De TV hit nu ook als citygame. Dwars door een willekeurige binnenstad trekt ieder team eropuit om hun missie te voltooien. Maar in elk team zit ook een verrader die alles wil saboteren.

Een spannende strijd barst los tussen de verrader die achter jullie geheimen wil komen. En jullie, die de verrader moeten zien te ontmaskeren. Welk team scoort het best en wie lukt het om de geheime opdracht uit te voeren?

Voor ‘Wie ontdekt de Verrader?’ kun je als citygame niet alleen terecht in steden als Den Bosch, Utrecht, Groningen, Amsterdam of Rotterdam, maar kan het in principe op elke plaats of plek in Nederland georganiseerd worden.

Leuk voor als je een bedrijfsuitje of gezellig teamuitje wil plannen. Maar ook als vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen is ‘Wie ontdekt de Verrader?' een compleet gaaf spel. Vol met verrassingen en plotselinge wendingen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 33,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
Ongeveer 3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01