tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Citygame the Hangover

Omschrijving

Een citygame die volkomen in het straatje past van een vrijgezellenfeest voor mannen is The Hangover. Gebaseerd op de gelijknamige bioscoopkraker ga je in een team van vier à zes man op pad door een willekeurige stad met een opdrachtboekje en enkele attributen.

Of je nu in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht rondloopt, de dobbelsteen bepaalt wie welke opdracht moet uitvoeren. Soms een ‘kat in het bakkie’, een andere keer erg gewaagd. Het zal je toch niet gebeuren dat je een wildvreemde dame met een bepaalde outfit moet zoenen. Of dat je onderweg een tattoo moet ontwerpen.  

The Hangover wordt op foto en film vastgelegd. De jury bepaalt aan het eind wie zich het beste uit allerlei verrassende situaties heeft weten te redden.

Natuurlijk zijn de vastgelegde beelden ook leuk voor later, om nog eens een keer op terug te kijken. Als citygame kan The Hangover in principe overal in Nederland georganiseerd worden en is het als knotsgek bedrijfsuitje ook zeer de moeite waard.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01