Citygame "Puzzeltocht" in Leiden

Bedrijfsuitje leiden
Puzzeltocht leiden
Puzzeltocht teambuilding

Een werkelijk heerlijk groepsuitje staat jullie te wachten tijdens 'Puzzeltocht' in Leiden. Een culinaire puzzeltocht of citygame met onderweg smakelijke intermezzo's. Ontmoet de beste banketbakker, verzamel de lekkerste Leidse kaasblokjes, smul van de biologische quichepuntjes en geniet van een verrukkelijk stukje worst van de ambachtelijke slager. Het achterover slaan van een Leids Grachtenwatertje onder de Visbrug zal niet ontbreken.

In teams van vijf personen gaat u op zoek naar deze producten, dient u onderweg leuke vragen te beantwoorden en maakt u kennis met de oergezellige Leidse binnenstad. Een ideaal familie- of bedrijfsuitje waarbij achteraf gezellig nagebabbeld en gedronken kan worden op een sfeervolle locatie die door u bij elkaar gepeuzeld moet worden. De verzamelde hapjes kunnen hier lekker opgegeten worden. U komt niets te kort of u moet nog de behoefte hebben aan een bitterballetje tot besluit.

'Waar is de borrel?' eindigt met een prijsuitreiking en een verrassende 'beloning'. Het slot speelt zich af in het geheime sfeervolle cafeetje. Een culinaire puzzeltocht als citygame, waarbij genot en ontspanning de boventoon voeren. Een zorgeloos uitje in de prachtige binnenstad van Leiden, een unieke belevenis, makkelijk te boeken.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

€ 23,50 per persoon
Vanaf 25 personen
+/- 2 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest