tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Citygame op maat - Walking Dinner

Omschrijving

Een culinaire ontdekkingstocht in elke stad naar keuze. Met een Walking Dinner, nu ook als citygame op maat, kan iedereen mee uit de voeten. Was het voorheen alleen een stadswandeling met gids, opgevolgd door een driegangendiner, tegenwoordig kan daarvoor in de plaats elke gewenste citygame mee gecombineerd worden.

Wie is de Mol, The Phone, Crazy 88, noem maar op. Elk vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje wordt een smakelijk succes. Eerst worden jullie ergens opgewacht met een drankje en wordt het spel uitgelegd. Dan gaan jullie met zijn allen op pad om jullie citygame uit te voeren, om tijdens en daarna gezellig met zijn allen op een locatie naar keuze in drie etappes ergens te dineren.

Natuurlijk in grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, maar ook in middelgrote en kleine steden van Nederland, Belgi├ź of Duitsland, desgewenst in het Engels, Frans of Duits. Een Walking Dinner is het ideale groepsuitje voor iedereen die de combinatie van een leuk spel met lekker eten weet te waarderen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Vanaf 3 uur
Binnen en buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief diner
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01