starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citygame op maat - the Target

Wat ga je doen

Twee teams die tegen elkaar strijden maakt The Target als citygame mateloos populair. Een team bestaat uit een goed georganiseerde maffiabende, terwijl het andere team via een undercovermissie van de politie juist probeert te infiltreren.

Nu ook als citygame op maat. Hierbij ben je niet alleen meer afhankelijk van steden, zoals Rotterdam, Arnhem, Utrecht, Den Bosch of Tilburg. Bepaal nu zelf jullie locatie en  heb invloed op vragen die meer op jullie bedrijf zijn toegespitst. Het kan ook in andere talen uitgevoerd worden, zoals Engels, Duits of Frans.

The Target is een interactieve maffiagame, waarbij je over de ander de baas moet zien te worden. De criminele bende krijgt aanwijzingen via maffiabaas Don, terwijl het politieteam instructies krijgt via de hoofdcommissaris. Een razend spannend citygame met real-time navigatie, waarbij teambuilding en inzicht absoluut noodzakelijk zijn.

Als vriendenuitje, familie-uitje of als bedrijfsuitje een boeiend kat-en-muisspel, waarbij  ook een diner of lunch verzorgd kan worden, natuurlijk eventueel ook weer naar eigen keuze.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01