tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Citygame op maat - the Phone

Omschrijving

Zoek je een citygame op maat kunnen jullie je ook opgeven voor ‘The Phone’. Een super spannende  citygame, bekend van TV, waarbij je als team aanwijzingen krijgt doorgespeeld via jullie telefoon.
Ontdek de geheime plek waar de Phone-schat ligt verborgen en probeer met zijn allen de concurrentie een stap voor te blijven. Door het scoren van zogenaamde fotopunten krijg je extra aanwijzingen. Onderweg moet je ook sommige objecten vastleggen op foto.

Leuk als vriendenuitje of als vrijgezellenfeest, maar ook zeker prima te doen als bedrijfsuitje.

The Phone kan als citygame natuurlijk altijd in steden, zoals Maastricht, Haarlem of Amersfoort gespeeld worden of in grotere steden als Groningen en Amsterdam. Maar nu als een citygame op maat kan in principe op elke gewenste locatie afgesproken worden.

Sterker nog, zowel de inhoud van jullie opdrachten met vragen gericht op jullie bedrijf, als een boekje met bedrijfslogo kan allemaal geregeld worden. En willen jullie liever alles in het Engels, Frans of Duits? Ook dat is met deze citygame geen enkel probleem!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Vanaf 3 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01