starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Citygame op maat - the Hangover

Wat ga je doen

Zin in een gewaagde en verrassende citygame kun je met ‘The Hangover’ aardig uit de voeten. Precies zoals de vier acteurs uit deze bijzondere speelfilm, doen jullie dit scenario nog eens dunnetjes over.

Een citygame op maat gaat nog een stapje verder, want nu kan ‘The Hangover’ ook in het Engels, Duits of Frans gespeeld worden. Als vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje kan de inhoud ook aangepast worden aan de groep. Of kies zelf jullie locatie, café of restaurant.

Met het uitvoeren van de mafste opdrachten worden de binnensteden van bijvoorbeeld Eindhoven, Utrecht , Haarlem , Groningen of Amersfoort uitgekozen als playground.

Zal jij met jouw team slagen om de opdrachten zonder al te veel kleerscheuren uit te voeren? ‘The Hangover’ is een belevenis op zich. Door alles vast te leggen op foto’s en film kunnen jullie achteraf de resultaten bekijken en wordt de winnaar bekend gemaakt. Door vooraf en achteraf bij te komen met een biertje komen jullie in de juiste stemming.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01