tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Citygame op maat - Levend Monopoly

Omschrijving

Dit razend populaire bordspel nu ook als citygame op maat, maakt Levend Monopoly nog aantrekkelijker. Niet alleen in bekende steden, zoals Alkmaar, Haarlem, Den Bosch, Groningen of Amersfoort, maar op elke gewenste locatie die jullie je maar wensen. Ook over de grens  in Belgi├ź of Duitsland uitvoerbaar, in het Engels, Frans of Duits.

Op maat betekent ook dat we de inhoud van de opdracht kunnen aanpassen. Leuk als bedrijfsuitje, maar als citygame natuurlijk ook prima geschikt voor elk ander gezellig groepsuitje. Bij Levend Monopoly proberen jullie zoveel mogelijk rijkdom te vergaren. Met een stadskaart en mobiele telefoon proberen jullie de beste strategie te volgen. Dit spel is minstens net zo leuk als het vertrouwde bordspel.

Een lunch of diner kan ook geregeld worden. Ook hierin kunnen jullie zelf de gewenste locatie  aangeven. Levend Monopoly  gaat over hebzucht, waarbij ook onderhandelen een belangrijk onderdeel is. Op het laatst komt iedereen bij elkaar en wordt bekendgemaakt wie de winnaars en de beste onderhandelaars zijn.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Vanaf 3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01