Citygame op maat - Get the Picture

 
Citygame tv concepten
 

Als super gezellig groepsuitje met een fotopuzzeltocht door een stad naar keuze scoort Get the Picture altijd goed. Deze visuele speurtocht, nu ook als citygame op maat, kan in het Nederlands, Duits, Engels of Frans uitgevoerd worden. In principe op elke locatie.

Komen jullie in verenigingsverband of als bedrijfsuitje kunnen we het programma van deze citygame eventueel aanpassen met meer gerichte vragen. Ook de locatie waar jullie willen afspreken of waar jullie optioneel een lunch of diner willen organiseren wordt afgestemd op jullie wensen.

Niet alleen in bekende steden, zoals Amersfoort, Haarlem, Den Haag, Arnhem of Groningen.  Verzinnen jullie zelf een leuke speellocatie, wordt daar volledig rekening mee gehouden en passen wij het spel aan.

Een super leuke citygame. Als team van maximaal acht personen moet je onderweg door middel van herkenningsfoto’s de juiste route volgen. Met telkens een nieuwe aanwijzing probeer je de juiste omschrijving aan de juiste foto te koppelen. Natuurlijk wordt alles hierbij op camera vastgelegd en op het eind met elkaar vergeleken.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
+/- 3 uur
Op elke gewenste locatie in Nederland en België
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest