tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Citygame op maat – Cold Case

Omschrijving

Speciaal als bedrijfsuitje, maar ook als gezellig teamuitje of vriendenuitje is Cold Case een citygame waarbij de koude rillingen over je lijf lopen. Aan jullie de taak om via deze CSI moordtocht de zaak op te lossen. Met aanwijzingen en andere nuttige informatie volg je het spoor die je dichter bij de dader zal brengen. Wie is verdacht en wat zijn de motieven? Ontrafel het plot en ga te werk als een echte detective.

Onze CSI Moordtocht Cold Case kan niet alleen in alle steden van Nederland worden uitgevoerd, zoals Utrecht, Tilburg,  Den Haag, Eindhoven of Haarlem, maar ook over de grens in België en Duitsland. Of in het Engels, Duits of Frans. Kortom, een citygame op maat waarbij de inhoud van de vragen eventueel aangepast kan worden aan jullie bedrijf of team.

Een citygame op maat betekent ook dat jullie op elke gewenste locatie kunnen afspreken, inclusief de plek om te verzamelen. Een bloedstollend groepsuitje vanaf 15 personen,  voortaan overal te spelen onder jullie eigen voorwaarden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Vanaf 3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01