starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Citygame Mission impossible

Wat ga je doen

Een onvoorstelbare hoge druk wordt opgevoerd tijdens de Mission Impossible Eindhoven. Als team krijgen jullie in deze razend spannende citygame de opdracht om een vreselijke bomaanslag te voorkomen.

In jullie strijd tegen een criminele organisatie mag de bom de binnenstad van Eindhoven natuurlijk nooit verwoesten. Aan jullie de taak om dit te verhinderen door deze bom zo snel mogelijk onschadelijk te maken.

Als echte geheimagenten moet je opdrachten uitvoeren en aanwijzigingen verdienen. De enige manier om de bom te lokaliseren. Welk team zal daar als eerste in slagen. Een unieke citygame, speciaal bestemd voor Eindhoven en al vanaf 10 personen mogelijk om te spelen.

Als vrienden- of vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje een waanzinnige race tegen de klok met heel veel spannende momenten.

Mission Impossible of bewijzen jullie toch het tegendeel? Naast fun, draait alles om durf, samenwerken, communicatie en samenwerken. Goed voor een stukje teambuilding, maar als citygame ook de ultieme combinatie van spanning en ontspanning.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01