starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citygame Levend Kolonisten van Catan

Wat ga je doen

Hebben jullie met zijn allen zin in een super spannend en zeer afwisselende citygame, zie daar Levend Kolonisten van Catan. Net als het populaire bordspel breekt er een tactische strijd los tussen de verschillende teams. Koloniseer samen een dorp, stad of straten met onderhandelingsbouwstoffen.

Deze bouwstoffen kunnen jullie verzamelen door jullie tocht door de stad. Een citygame met gsm en een handboek voor het afleggen van een bepaalde route. Onderweg vinden jullie zoekfoto’s, moet je opdrachten goed uitvoeren en de juiste antwoorden geven.

Ideaal als vrienden- en vriendinnenuitje, maar ook als bedrijfsuitje of als teamuitje. Teambuilding en goed samenwerken zijn bij deze citygame vereist om als winnend team te eindigen.

Levend Kolonisten van Catan kan gespeeld worden vanaf minimaal 10 personen. Optioneel kan er gezellig uit gegeten worden in een restaurant naar keuze.

Duik samen in deze avontuurlijke strijd en zorg voor een goede onderhandelingspositie. Levend Kolonisten van Catan kan niet alleen in steden, zoals Amersfoort, Den Haag of Eindhoven uitgevoerd worden, maar op elke gewenste locatie.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01