tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Citygame Levend Cluedo

Omschrijving

Naar aanleiding van het beroemde bordspel kun je Cluedo nu ook met zijn allen als citygame beleven. Een moordspel waarbij jullie zelf de rol van een detective gaan spelen en een moord proberen op te lossen. Cluedo is een citygame vol met spannende clues en aanwijzingen die je steeds meer in de richting van het plaats delict zullen brengen. Als team werk je nauw samen om dit moordmysterie te ontrafelen.

Het slachtoffer heeft een agenda nagelaten voor de nodige aanknopingspunten. Je krijgt extra informatie. Je wordt via het hoofdbureau telefonisch op de hoogte gehouden en er zijn zoekfoto’s van verschillende locaties. Tot slot moet je alles zien samen te vatten in een foto waaruit blijkt hoe de moord zich heeft afgespeeld.

Ontzettend leuk als bedrijfsuitje of als teamuitje, maar ook verschrikkelijk grappig voor een vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Van Maastricht tot Alkmaar en van Rotterdam tot aan Groningen, overal valt af te spreken.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Ongeveer 3 uur
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief 2 drankjes
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01