tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Citygame Gooische vrouwen uniek in Nederland

Omschrijving

Een compleet uitje waarbij je in aanraking komt met de Gooische lifestyle maakt Gooische vrouwen als citygame uniek voor Nederland. Met alle luxe en weelde die erbij hoort en de hilarische opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. En beleef een geweldig leuke middag met verrassende elementen vol glitter en glamour.

Begeef je door een willekeurig centrum van een Nederlandse stad, zoals Rotterdam, Amsterdam of Utrecht. En trek alles uit de kast om geheel in stijl van de Gooische jetset jullie spelopdrachten zo goed mogelijk te voltooien.

De citygame Gooische vrouwen is een typische vrouwelijke activiteit. Als citygame daarom ook uitstekend voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen of als vriendinnenuitje. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om op een zelfgewenste locatie af te spreken.

Ook erg leuk voor later, want onder het spel wordt alles met de camera vastgelegd op foto’s en staan jullie daar natuurlijk zo chique mogelijk op afgebeeld. Zeer inspirerend!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
3 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01