tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Omschrijving

Van een citygame als Crazy 88 doe je het bijna in je broek van het lachen. Een hilarisch spel dat overal in Nederland gespeeld kan worden. Gebaseerd op het gelijknamige TV-programma van BNN. Als team ga je de meest waanzinnige opdrachten uitvoeren en op camera vastleggen.

Doldwaze gebeurtenissen spelen zich af  in het centrum van Den Bosch, Amsterdam, Haarlem of in welke historische binnenstad dan ook. Via een telefoon word je ingelicht over wat je te doen staat.

Uiteraard zeer geschikt als vrijgezellenuitje voor mannen en vrouwen of als teamuitje, maar ook als bedrijfsuitje een bijzondere manier om je collega’s eens van een hele andere kant te leren kennen.

Midden op straat dansen met een parkeerwachter of aanbellen voor een kopje suiker. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je wordt uitgenodigd om iets absurds uit te voeren.

Haal het beste in jezelf naar boven en ga met zijn allen uit je dak met Crazy 88. Gekker kan haast niet. Ook op maat aanvraagbaar in een stad naar keuze.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 27,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 12 personen
Ongeveer 2,5 uur
Buiten
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01