starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Citygame Bikken en Klikken

Wat ga je doen

Trek er met zijn allen gezellig op uit en doe mee aan Bikken en Klikken. Een foto fun tour door elke gewenste stad die jullie willen bezichtigen. Deze citygame bestaat uit een wandelpuzzeltocht, waarbij jullie in teams worden ingedeeld.

Met een routebeschrijving en een digitale camera worden de zogenaamde klikopdrachten uitgevoerd. Ook lossen jullie enkele doe- en denkopdrachten op. Tussen de bedrijven door wordt er gegeten en gedronken. De winnaars ontvangen de Bikken en Klikkentrofee.

Als citygame een leuk combinatiespel, waarbij ontspanning, onderweg genieten en de speurtocht elkaar afwisselen. Met cryptische omschrijvingen, zoekplaatjes en enkele pittige extra activiteiten beleven jullie de leukste momenten.

Naast de prijsuitreiking worden de leukste foto’s op tablet of groot scherm vertoond.  

Bikken en Klikken wordt aangeboden in combinatie met verschillende arrangementen, waarbij alles inbegrepen zit. Deze populaire citygame is al mogelijk vanaf 10 personen. Ideaal als bedrijfsuitje, familie-uitje of elk ander groepsuitje.

Ontvangst en uitleg programma

  • 15.00 – 15.30 Uitleg programma
  • 15.30 – 17.00 Eerste deel route met klikopdrachten
  • 17.00 – 17.30 Voorgerecht
  • 17.30 – 18.30 Tweede deel route met klikopdrachten
  • 18.30 – 20.00 Hoofd- en nagerecht met de prijsuitreiking

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke stad wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01