starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Casa de Papel Citygame in een stad naar keuze!

Wat ga je doen

La Casa de Papel, een van de meest bekeken series aller tijden! Lukt het jullie ‘El Professor’ Te slim af te zijn? Ontdek het nu in onze allernieuwste Citygame in een stad naar keuze.

Het spel

Het blijkt dat ‘El Professor’ via een onbekende app contact heeft met het team! Kom er via de app achter waar welke criminelen heen moeten nadat zij zijn ontsnapt en niet te vergeten waar en wanneer de groep weer samenkomt voor hun volgende criminele activiteit.

De Spaanse politie is radeloos en vraagt jullie om te helpen ‘El Professor’ en zijn team te stoppen! Jullie helpen de Spaanse politie door het oplossen van verschillende ‘Escape room’ style raadsels, hersenkrakers en locatieopdrachten.


Wat staat je te wachten?

Het spel kan gespeeld worden in een binnenstad naar keuze. Je mag zelf kiezen wanneer en hoe laat je het speelt. Wanneer wij de boeking hebben ontvangen, sturen we per mail alle informatie, de spelmaterialen, uitleg en de toegangscode op.

Ga met jouw team de stad in om zoveel mogelijk missies en opdrachten op te lossen. Werk samen en gebruik al je creativiteit, de omgeving en het internet om het spel uit te spelen. Door het spel te spelen help je niet alleen de Spaanse politie maar krijg je ook nog eens de allerleukste plekjes van de stad te zien.

Het spel duurt ongeveer 2 uur maar het is aan jullie om te bepalen hoe lang je er over doet.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01