starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Boek het leukste Moordspel van Amsterdam!

Wat ga je doen

Zin om te lachen? Kies voor ons Moordspel rondom prostituee Finse Hennie en beleef het leukste groepsuitje van het jaar! Een spannende middag of avond vol crime, humor en teambuilding en dat alles in een gezellig cafe aan de rand van de rosse buurt!

Ons Moordspel Finse Hennie draait om de waargebeurde moord in 1958, een zaak van de bekende rechercheur Baantjer! Voordat je je gaat verdiepen in je rol bekijk je ter inspiratie eerst de Plaats Delict op de Zeedijk. Daarna ga je naar een besloten ruimte van een bruin cafe voor de verkleding. Je kunt kiezen uit 12 scripts waaronder dat van zeeman Frans, heilsoldate Bosshardt, hoerenmadam Mien, penoze Arie of barones Getrude. Of kies je liever voor stewardess Trudy of homo Steve? Om je verder in te leven in je rol laten we stukjes video zien uit de jaren 50.

Raad jij aan het einde wie de moordenaar is? Dan krijg je een prijs! Koos je per ongeluk voor de verkeerde rol van moordenaar probeer dan de rest van de tafel maar eens te misleiden. Al ontloop je daarmee niet je straf....

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01