Bingo Citygame in Rotterdam

Bingocitygame2
Bingocitygame5
Bingocitygame logo

Speel het Bingo stadsspel! Bij deze teambuilding activiteit gaan jullie in teams op pad door Rotterdam gewapend met citymap en bingokaart. Tijdens deze citygame is het de bedoeling om zoveel mogelijk horizontale bingo‘s compleet te maken. Hulp nodig? Jullie hebben de beschikking over 1 hulpmiddel! Voor de rest ben je als team op elkaar aangewezen. Een mooie vorm van teambuilding dus!

De deelnemers worden aan het begin van het bedrijfsuitje ontvangen met welkomstdrankje in het nieuwste architectonisch spektakel van Rotterdam: de Markthal! Vanuit het gezellige MartCafé kijkt u uit over de marktvloer en geeft onze instructeur uitleg. Dan kan het bedrijfsuitje beginnen!

Anders dan bij een traditionele bingo krijgen de teams een kaart van Rotterdam, waarop de cijfers aangegeven staan. Aan de hand van de kaart moeten de teams zelf een logische route plannen om zoveel mogelijk bingo’s binnen te slepen. Op iedere locatie vinden de teams een vraag of opdracht (uiteraard zijn de vragen Google proof!).

De route wordt te voet afgelegd, maar de teams hebben een troefkaart oftewel de escape tijdens deze teabuilding: zij hebben de mogelijkheid om een deel van de route per openbaar vervoer af te leggen! De Ov-kaart is echter maar geldig voor 60 minuten. Maken de teams de juiste strategische beslissing over wanneer ze hun Ov-kaart activeren? Alleen door goed samen te werken en de juiste teambuilding krijgt jouw team de meeste bingo’s.

De speurtocht leidt langs de highlights van Rotterdam zoals de Markthal, Hotel New York, Kubuswoningen, Laurenskerk, Centraal Station, Stadhuis en Erasmusbrug. Zo ziet u tijdens dit bedrijfsuitje een hoop van de stad.

De teams dienen op de aangegeven tijd terug te zijn op de eindlocatie. Te laat terug betekent strafpunten! Onze instructeurs beoordelen de teams op basis van het aantal bingo-rijtjes, juiste antwoorden en de originaliteit en creativiteit bij de uitgevoerde opdrachten. Het winnende team gaat naar huis met een leuk aandenken aan dit bedrijfsuitje en uiteraard eeuwige roem!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 36,00 per persoon
Iedere extra deelnemer € 25,00
Vanaf 15 personen
3,5 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest