starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Bingo Citygame in Rotterdam

Wat ga je doen

Speel het Bingo stadsspel! Bij deze teambuilding activiteit gaan jullie in teams op pad door Rotterdam gewapend met citymap en bingokaart. Tijdens deze citygame is het de bedoeling om zoveel mogelijk horizontale bingo‘s compleet te maken. Hulp nodig? Jullie hebben de beschikking over 1 hulpmiddel! Voor de rest ben je als team op elkaar aangewezen. Een mooie vorm van teambuilding dus!

De deelnemers worden aan het begin van het bedrijfsuitje ontvangen met welkomstdrankje in het nieuwste architectonisch spektakel van Rotterdam: de Markthal! Vanuit het gezellige MartCafé kijkt u uit over de marktvloer en geeft onze instructeur uitleg. Dan kan het bedrijfsuitje beginnen!

Anders dan bij een traditionele bingo krijgen de teams een kaart van Rotterdam, waarop de cijfers aangegeven staan. Aan de hand van de kaart moeten de teams zelf een logische route plannen om zoveel mogelijk bingo’s binnen te slepen. Op iedere locatie vinden de teams een vraag of opdracht (uiteraard zijn de vragen Google proof!).

De route wordt te voet afgelegd, maar de teams hebben een troefkaart oftewel de escape tijdens deze teabuilding: zij hebben de mogelijkheid om een deel van de route per openbaar vervoer af te leggen! De Ov-kaart is echter maar geldig voor 60 minuten. Maken de teams de juiste strategische beslissing over wanneer ze hun Ov-kaart activeren? Alleen door goed samen te werken en de juiste teambuilding krijgt jouw team de meeste bingo’s.

De speurtocht leidt langs de highlights van Rotterdam zoals de Markthal, Hotel New York, Kubuswoningen, Laurenskerk, Centraal Station, Stadhuis en Erasmusbrug. Zo ziet u tijdens dit bedrijfsuitje een hoop van de stad.

De teams dienen op de aangegeven tijd terug te zijn op de eindlocatie. Te laat terug betekent strafpunten! Onze instructeurs beoordelen de teams op basis van het aantal bingo-rijtjes, juiste antwoorden en de originaliteit en creativiteit bij de uitgevoerde opdrachten. Het winnende team gaat naar huis met een leuk aandenken aan dit bedrijfsuitje en uiteraard eeuwige roem!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01