tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 whatsapp
Alle uitjes

Beoordelingen voor alle uitjes

Gemiddeld een 10 uit 16 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Citygame - De Goudroof

Super activiteit

Dank je wel! Nogmaals complimenten voor de Tour!

Door: Michiel

Citygame - De Goudroof

We hebben het fantastisch gehad met het team!

We hebben het fantastisch gehad met het team. We namen 3 koffers mee omdat de teams internationaal waren, geweldig om ook de stad te ontdekken. Daarnaast was Anna erg behulpzaam, tot de volgende keer met de nieuwe spellen.

Door: Seda

Citygame - De Goudroof

Erg genoten van de stad, het spel en de puzzels

LIk ben niet zo’n spelletjes liefhebber. Ook in een escape room zal je me niet vaak aantreffen. Maar ik moet zeggen dat deze Escape Game die ik voor mijn vaderdag gekregen heb van m’n kids (weigeren was dus geen optie ;-) erg leuk was. De combinatie van een stadswandeling en het actief bezig zijn raadsels op te lossen laat je toch weer op een andere manier naar Rotterdam kijken en bracht ons op plekken waar ik nog niet eerder was geweest. De escape game zat goed in elkaar en was niet al te moeilijk (had misschien zelfs nog wel een tikje ingewikkelder mogen zijn). Kortom, voor herhaling vatbaar.

Fam. Van Zee

Door: Fam. van Zee

Robinson City Game - Robinson in de Stad!

Spannend tot de laatste seconde!

Onwijs genoten tijdens ons bedrijfsuitje vorige week! We hebben genoten van alle verschillende proeven, het was voor ieder wat wils. Ook aan de eetproef moesten we geloven, ik zal niets verklappen maar het was hilarisch! Wij komen hier zeker terug.

Door: Thijs

City Discovery Game mogelijk in meer dan 60 steden!

Enorm leuke dag gehad!

Deze City Discovery Game is dé manier om een nieuwe stad te leren kennen! Onwijs genoten tijdens ons weekendje weg in Eindhoven, zeker een aanrader!

Door: Mees

Citygame - De Goudroof

Leuk! Aanrader!

Leuk! Aanrader!

Door: Stijn

Escape in the City

Geweldige dag gehad!

Een hele leuke middag gehad met 16 collega’s die allemaal fanatiek hebben gestreden.
Door het finale spel werd elke verwachting op winst ineens omgegooid en dat maakte het nog leuker. We hebben de stad bijna geheel bekeken tijdens de opdrachten en zijn ook nog eens een stukje wijzer geworden. Dit alles na een heerlijke lunch in een leuke gelegenheid.”Het Boterhuis”.
De spelleiding was onder leiding van een erg gedreven en enthousiaste dame en ook het gebruik van de app gaf een extra boost aan het spel.
Ik raad het iedereen aan en wens het team van Uitjes en Eten veel succes!

Door: Richard

Escape city mystery - De Zwarte Duivels van Rotterdam

Met een hartelijke en leuke organisatie!!

Een leuke, creatieve en uitdagende challenge midden in Rotterdam! Met een hartelijke en leuke organisatie!!

Door: Geertje

Escape city mystery - De Zwarte Duivels van Rotterdam

Hele mooi ervaring! Super leuk

Hele mooie ervaring! Het was zo leuk tegelijkertijd iets over de stad Rotterdam te leren en ook de challenges proberen op te lossen. Anna was ons guide en heeft met flexibiliteit zich goed aan ons als groep aangepast. Wij konden ook met haar vooraf de 'onderwerp' voor ons bride to be aanpassen. Door haar positive energie, humour en authentieke persoonlijkheid het heel ervaring belevend gemaakt. Zij had heel veel geduld met ons en heeft ons op de juiste moetende hulp aangeboden of zich teruggetrokken. Zeker een aanrader! De challenges zijn niet te moeilijk (warvan jij makkelijk gefrustreerd kan raken) of te makkelijk (niet echt uitdagend). Dus de juiste dosering. Het was een bijzonder dag <3

Door: Khatun

Citygame - De Goudroof

Fantastische ervaring!

Dit had ik niet verwacht! Ik heb vaker een game van Xventura gespeeld dus dacht dat ik wel wist wat te verwachten, maar deze was weer verrassend nieuw en leuk. Perfect om met een groep vrienden te spelen.

Door: Laurens
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01